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はじめまして。杉井 ステフェス 淑子です。日本とアメリカで和菓子とWEBページのデザインをしています。和菓子の四季折々の美しさ歴史の深さに魅了され、複数のお教室で和菓子を習い和菓子師範取得。オーガニックコーディネーター認定。ブログでは、アメリカで手に入る材料・代用できる材料の紹介、オーダーメイド和菓子もご案内しています。アメリカでも、時には和菓子でほっこり和みましょ♪I am a Japanese sweets "WAGASHI" designer. I am fascinated by the beauty of WAGASHI, which is expressive of the four seasons and nature. My creations are boundless as there is so much variety and sophistication in WAGASHI techniques. I have been trained in traditional WAGASHI with a well-renowned teacher, and contemporary WAGASHI with a rising star teacher. I am a certified master in WAGASHI. I employ concepts of exciting feelings (tokimeki), yummy taste and positive health. I exhibit my works and also teach making WAGASHI in USA and Japan.甘くてかわいい、食べられる宝石 琥珀糖のレシピhttps://kohakuto.com/デザイアードデザインズhttp://deziredezignz.com/どうぞよろしくお願いいたします。
テーマ: 和菓子イベント
テーマ: 和菓子レッスン
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