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はじめまして メグです。(English follows.)2015年9月に行った沖縄で、ローフードに目覚め、10月より日本リビングビューティー協会のスクールに通っています2016年前半中に、ローフードマイスター1級まで取得し、スクール開校予定ですまだまだ私も始めたところでありますが、現在進行形で日々の日記、心身共に良いローフードを、アンチエイジングやスーパーフード、レシピなどメインに、日本語、英語で発信していきます!ゆくゆくは、和食や日本的な良さを取り入れたレシピを、アメリカとかで出版!が夢ですHi everyone! My name is Meg. I happened to meet Raw Food in Okinawa in September, 2015And I have done the 2nd grade (debutant class) of raw food mister at Japan Living Beauty Association (JLBA) last October-November. Now my plan is to pass an exam of Raw Food Meister (1st grade) by June 2016 and start my class in Tokyo As I am a beginner, I'd like to keep my diary here.I will write about raw food, super foods, anti-aging and my original receipts! One of my dream is that I publish a receipt book in the U. S. Raw Food was imported from U. S. as you know, but I'd make it in a Japanese way
テーマ: ブログ
テーマ: 日々想うこと。my thoughts
グルメマニア(その他)
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